Om oss

Om Hjulmakeren AS – Din leverandør av bildekk i Bergen

Hjulmakeren AS er totalleverandør av produkter og tjenester innen bildekk, felg og hjul. Vi holder til på eget verksted sentralt i Bergen, hvor våre 4 dyktige ansatte har kompetanse til alle typer oppdrag på vårt fagfelt. Med fagbrev og godkjenning som hjulutrustningsverksted er jobben i trygge hender hos Hjulmakeren AS — Vi utfører arbeid på alle biltyper og modeller.

Kvalitet og gode samarbeid

Som bedrift måles man på sine leverandører og samarbeidspartnere 
— Dette vet vi hos Hjulmakeren, og vi har derfor avtaler med kun de mest pålitelige navn i vår bransje. 

Blant våre samarbeidspartnere er Norgesdekk, Continental og NDI. I vårt sortiment av bildekk finner du Bridgestone, Nokian og Vredestein, og våre felger leveres av Martins Felger. 

Men først og fremst tar vi mål av oss selv på kvaliteten i vårt håndverk. Riktige dekk og velfungerende hjul handler om trygghet på veien. På Hjulmakerens verksted utføres hver eneste jobb med kundens trafikksikkerhet i fokus.

Åpen dialog

Uansett ditt behov innen dekk, felger og hjul — Ta kontakt med oss i dag. Hos Hjulmakeren AS verdsetter vi åpen og uforpliktende dialog, og gir deg alltid et uforpliktende tilbud på jobben som skal gjøres. Har du spørsmål om våre tjenester, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

Leverandører

Har du spørsmål om våre tjenester?

KONTAKT OSS
© Hjulmakeren AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram