Tjenester

Hjulskift

Hjulskift må gjøres flere ganger i året, og er ikke et arbeid alle ønsker å sette av tid til. Trenger du noen til å utføre jobben raskt, trygt og effektivt, ta kontakt med Hjulmakeren AS. Vi har pålitelig ekspertise på fagfeltet, og er lett tilgjengelige på vårt verksted sentralt i Bergen. Stopper du innom oss gjøres jobben med hjulskift på kort tid og til rimelig pris avtalt på forhånd.

 Trenger de gamle hjulene vaskes, ordner vi dette på samme tid. Kjøper du i tillegg dine nye dekk hos oss, gir vi deg en god samlet pris.

Les mer om hjulskift

Kontroll av hjulstilling

Korrekt hjulstilling er viktig — Det spiller inn på kjørekomfort, sikkerhet og dekkvarighet. Med dårlig hjulstilling slites dekkene ut mye fortere, noe som over tid kan innebære store unødvendige utgifter. Ser du skjev slitasje på dekkene kan dette skyldes enten lufttrykk eller hjulstilling.

Hos Hjulmakeren gjør vi en grundig hjulstillingskontroll og sørger for at ditt kjøretøys hjulstilling er i forskriftsmessig stand. Med moderne utstyr og dyktige ansatte kan du lite på at kontrollen er i trygge hender hos oss.

Les mer om hjulstilling

Har du spørsmål om våre tjenester?

KONTAKT OSS
© Hjulmakeren AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram